вівторок, 12 квітня 2016 р.

Протипожежна безпека - запорука здорового життя

«Легко вогник запалити, та не просто погасити»
Вогонь здавна є другом людини. Він допомагає їй обігріватися і одягатися. З його допомогою людина варить метал, готує собі їжу. Вогонь рухає техніку, допомагає людині проникнути в таємниці космосу. Але вогонь може стати і жорстоким ворогом, якщо з ним необережно поводитись, він виходить з-під контролю людини, може знищити міста і села, будинки, ліси, урожаї, все, що зустрінеться на його шляху. Часто у вогні пожеж гинуть люди.
У рамках тижня пожежної безпеки 12 квітня 2016 року у бібліотеці-філії №14 була проведена зустріч з старшим інспектором групи з ОЗНС та ЗЦЗ по місту Хмельницький та області старшим лейтенантом служби цивільного захисту Нестер Русланою Сергіївною. Завітали до бібліотеки учні 5-х класів НВК № 9. Тема зустрічі дуже  актуальна – протипожежна безпека.

Виховне заняття «Легко вогник запалити, та не просто погасити» пройшло дуже вдало. Фахівець ознайомила учнів із правилами пожежної безпеки, познайомила із  засобами пожежогасіння, розповіла про роботу пожежників, відповідала на запитання учнів.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар