середу, 23 березня 2016 р.

"Перестаючи читати, люди перестають мислити"

Кожного року, навесні, коли пробуджується природа, коли все живе тягнеться до сонечка, в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.
У незалежній Україні тиждень дитячої та юнацької книги було засновано 22 лютого 1993 року, а з 2009 року він отримав назву Всеукраїнський.
         Свято книги - це відкриття нових імен в літературі, участь у різноманітних заходах, які сприяють творчому відпочинку та змістовному дозвіллі.
«Читати – це корисно, цікаво, модно!!!» - ось під таким гаслом  проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги у бібліотеці-філії №14. Організовані заходи, цікаві для нашого користувача: бюро літературних новинок «Книга – компас у світі знань», вікторина «Поринемо у світ книги», тиждень забудькуватого читача «Згадай про неповернуту книгу!».
«Мені дуже подобається читати!  Переживати долю героїв разом із ними, а інколи отримувати відповіді на запитання, які мене хвилюють», - наголошує читач Олексій Біловус.

 «Читати – це і модно, і престижно! Попри всі аргументи, книга була і залишається джерелом знань. Адже, як сказав філософ Д.Дідро, «перестаючи читати, люди перестають мислити», - наголошує бібліотекар Любов Марчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар