середа, 21 серпня 2024 р.

«Прапор наш, як літо, в сонці майорить!!!»

 


20 серпня до Дня Прапора та Незалежності України у бібліотеці-філії для дітей №14 працівниці провели майстер-клас «Прапор України».

На честь свят, які наближаються, дітки виготовляли з паперу прапор України: дівчатка з косами та квіточками, а хлопчики з трезубом. Із задоволенням написали на виробах найщиріші побажання захисникам України, знайомились з тематичною викладкою «Моя країна – Україна».

    «Ми віримо в майбутнє України і бажаємо, щоб свято  принесло в українські родини мир, щастя, добро та любов», - зазначила бібліотекарка книгозбірні.

середа, 14 серпня 2024 р.

ЖУРНАЛЬНА ТУСОВКА

 


Читай журнали та газети!
І подолай усі тенета.
Дізнаєшся про всесвіт гарний,
Труди твої  не будуть марні!

13 серпня користувачі бібліотеки-філії №14 мали змогу відпочити, переглядаючи цікаві нові книги, журнали, газети. А щоб детальніше познайомитися з новинками в пресі бібліотекарки організували День періодики «Академія дитячої періодики».

 Дітки із захопленням подорожували сторінками журналів та газет: «Пізнайко», «Жасмин», «Розумашки», «Карамельки», «Смайлик», «Колобочок», «Вечірня казка», «Веселий саморобкін», «Однокласник», «Сімейна газета».

Прес-огляд нових надходжень «Журнали та газети для тебе», тематична викладка «Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті» були досить цікавими для присутніх.

 Яскраві рубрики, малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних анонсів та корисних порад не залишили байдужими нікого.

«Читайте! Хай не буде у вашому житті жодного дня без прочитаної сторінки, бо тільки у такому випадку періодика радо стане вашим другом та порадником!», - зауважила працівниця книгозбірні.